Üzerimdeki denim şortu yazın başından beri kaç farklı yerde, kaç kombinasyonla giydim hatırlayamıyorum bile:) Bu yazın kurtarıcısı oldu benim için… Hafta sonu da kızlarla alışveriş için yine elim aynı şorta gidince bu sefer yeni yıldızlı gömleğim, espadrillerim ve kanvas çantamla tamamladım. Ayrı ayrı bakıldığında hepsi farklı, desenli, ayrı parçalar gibi dursa da renk tonlarının benzerliği sebebiyle bir araya gelince birbirlerini tamamladılar. Son birkaç bileklik de eklendi mi tamamdır, çıkmaya hazırım! Siz bu yaz en çok ne giydiniz?:)
I couldn’t remeber how many times and at how many different locations i wore these denim shorts! They’re the lifesavers for the summer… When it was abouting shopping time with my girls, i picked the same shorts again, and wore them with my new shirt, espadrilles and tote bag. Individually they look all different pieces with different fabrics, patterns but they belong the same color family. So when they came together, they look perfect; i love it! What’s your favorite piece(s) for the summer?
Gömlek: Stradivarius (Yeni), Şort & Espadril: Gap, Çanta: Tommy Hilfiger (Yeni), Bileklikler: Vagamoon, Natura, Excusez Moi
Shirt: Stradivarius (New), Shorts&Espadrilles: Gap, Tote Bag: Tommy Hilfiger (New), Bracelets: Vagamoon, Natura, Excusez Moi
Merhaba!
Stilini çok beğendik. Tarzoom.net ‘de tarzını paylaş. Sen de büyük sürprizlerle stil ikonlarının arasına katıl!
cok rahat gorunuyor, öldüm bittim o gömleğe. giyilesi seyler paylastıgın icin seni daha bi seviorum